Om os

Askepot sko har butik i Svendborg og har eksisteret siden 1983.

Ud over den fysiske butik i Svendborg, har vi også www.askepotsko.dk hvor udvalget er det samme, som i butikken. Vi tilbyder altid gratis fragt til nærmeste GLS pakkeshop og der er naturligvis 14 dages fuld returret, når du handler i webshoppen.

Vi sælger kvalitetssko. Vores sko er købt med omhu, og vi går efter det gode håndværk, de bedste skindkvaliteter og gode pasforme i design, som går foran eller følger trenden.

Vi udvælger nøje internationale designere på messer i Danmark og Europa. Vores varer er primært produceret i Italien, Frankrig og Spanien på fabrikker med mange års erfaring, og som ved, hvad det vil sige, at producere fodtøj af høj kvalitet.

Askepot sko har et bredt udvalg, og vores indkøb går fra damestr. 35-42, og altid i halve str., hvor det er muligt. Askepot sko har også et udvalg i herresko.

Askepot Sko blev i sommeren 2021 overtaget af Mai-Britt, som vil føre butikken videre i samme navn og med de samme mærker som stedet hidtil har været kendt for. Der vil også komme nye mærker til, men altid med fokus på rigtig god kvalitet og håndsyet luksus.

Vi ser frem til at betjene dig og yde en god service i vores unikke skounivers.

De bedste hilsner
Mai-Britt & personalet i Askepot Sko