Om Askepot Sko

Askepot Sko – hvem er vi?

Askepot Sko har eksisteret siden 1983 og har i alle årene ligget i hyggelige Korsgade i Svendborg, som i det daglige omtales som Svendborgs latinerkvarter.

Vi er en unik skobutik, som primært fører mærker, som er håndsyede i Italien, Spanien og Frankrig.
Vores mærker er unikke og ofte har vi eneforhandling på produkterne. Vi fører de mærker, som du ikke finder mange andre steder i Danmark.

Hvem møder du i butikken

I butikken møder du i det daglige Lene, som har arbejdet i butikken siden 2015. Lene brænder for at sælge sko og er selv stor sko entusiast. Lene er rigtig god til at hjælpe med at finde det, som netop passer til dig. Hun kan også finde på at udfordre dig til også til at prøve noget, som du ikke lige selv havde set var en mulighed.

Mai-Britt er indehaver af Askepot Sko og er også i butikken dagligt. Mai-Britt er ny i branchen og overtog Askepot Sko i 2021. Men efter et halvt liv med stor passion for sko, har hun hurtigt sat sig ind i mærker, materialer osv. Og vil altid vejlede om pasform, materialer og det look, som netop passer til dig.

Vi ønsker altid at give dig den absolut bedste service, når du handler i vores butik. Vi giver os tid til at du får prøvet de ønskede styles og vi sikrer at vi finder den helt rigtige størrelse. Heldigvis har vi på mange af vores mærker også halve størrelser, så vi kan finde den helt rigtige størrelse. 

Webshoppen – køb sko døgnet rundt

Askepot Sko har også en webshop – www.askepotsko.dk hvor du kan handle døgnet rundt. Her kan du shoppe rundt blandt de mange lækre varer, som webshoppen byder på.

Du finder de samme varer på webshoppen, som i den fysiske butik og du vil altid kunne se flere billeder og en grundig beskrivelse af det enkelte produkt.

Vi har naturligvis fri fragt og fri retur på alle sko og tasker.

Har du spørgsmål til produkterne på hjemmesiden, størrelser eller pasform, er du altid velkommen til at ringe til butikken på 62 22 15 18 i vores åbningstid. Du kan også skrive en mail på info@askepotsko.dk

www.askepotsko.dk er der også en chatfunktion, som du er velkommen til at benytte.

Veninde aften i Askepot Sko

Har du lyst til en anderledes veninde aften, så tilbyder Askepot Sko, at åbne butikken på hverdagsaftener. Her kan du og dine veninder, kollegaer eller naboer have butikken helt for jer selv.

Vi byder på snacks og bobler, mens i hygger jer med at prøve de forskellige sko i ro og mag.

Arrangementet er uden omkostninger for jer og der er ingen købetvang. I skal være min. 6 personer, for at vi afvikler et arrangement.

Ønsker du at afholde en venindeaften i butikken, skal du kontakte Mai-Britt på 62 22 15 18 eller info@askepotsko.dk for at aftale nærmere.

Praktisk info

Butikken har åbent mandag – torsdag 10.00 – 17.30, fredag 10.00-18.00 og lørdag 10.00-14.00. Der er parkering 300 meter fra butikken og i øvrigt 2 timers gratis parkering mange steder i Svendborg. Vi ligger 5 min. Gang fra stationen.

Vi glæder os til at betjene dig i vores unikke skounivers – såvel i butikken som online.

De bedste hilsner 
Lene & Mai-Britt 
Askepot Sko