Hvorfor er Birkenstock så populære?

Når du går tur om sommeren eller er på sommerferie, så kan du umuligt undgå at møde en hel masse folk med Birkenstock sandaler på. Har du så også tænkt over, hvorfor? Hvad kan de Birkenstock sandaler, som ingen andre sandaler kan. Få svaret her. 

 

Produktbillede med hund

 Hvad er en Birkenstock sandal?
En Birkenstock er en sandal, men det er ikke blot en ganske almindelig sandal. Birkenstocks kerneprodukt er deres anatomiske formede fodseng. Det vil sige, at sandalerne former sig efter netop din egen fod, når du har fået gået dem en anelse til. Generelt er en Birkenstock i meget høj kvalitet og har en fremragende komfort, som gør at du hurtigt kan gå flere km i dem, uden at få ondt. 


Hvem er Birkenstock? 
Birkenstock er et tysk brand, og alle sandalerne bliver produceret i Tyskland, rundt omkring i de tyske forbundsstater. Birkenstock har eksisteret siden år 1774 og har derfor snart 250 års erfaring. Dette indikerer ligeledes at de kan deres håndværk. Birkenstock har endda formået at være med i Top Five i Global Footwear Brands. 


Om en Birkenstock sandal
Udover at have en fremragende anatomisk formet fodseng, så indeholder sandalerne en række andre materialer. Her findes bl.a. kork, naturgummi, kobber, messing, uldfilt og læder. Materialerne kommer fra udvalgte råstoffer, og hvis muligt fra bæredygtige kilder, der forarbejdes med høj kvalitet. Desuden gennemløber hver sandal 17 arbejdsskridt, som skal sikre en høje kvalitet. Derudover fås Birkenstock i et hav af forskellige farver og forskellige typer. Se vores udvalg her på shoppen

Birkenstock produktbillede

 

De bedste hilsner 
Mai-Britt Bøgh
Askepot Sko

(Kilde: Birkenstock.com)