Historien om Askepot Sko

Butiksfacaden

 
Vi har eksisteret siden år 1983 og består idag af vores webshop og vores ældre og meget charmerende butik på Korsgade 3 i Svendborg. Vi sælger sko i yderst høj kvalitet. Vores sko er købt med omhu, hvor vi bevidst går efter det gode håndværk, de bedste skindkvaliteter, gode pasformer og tidløst design. Vi sørger ligeledes for at gå foran og følger med trenden i modebranchen.


Vi udvælger nøje internationale designere på messer i Danmark og Europa. Vores varesortiment er primært produceret i Frankrig, Spanien og Italien. Alle på fabrikker som ved, hvordan gode sko skal produceres og hvad det vil sige, at fodtøj er i høj kvalitet.

Vi har et bredt udvalg og indkøber damesko i størrelser fra 35-42 og altid i halve størrelser, hvis producenten tilbyder det. Vi forhandler en række kendte skobrands såsom Birkenstock, Bubetti, Bisgaard, Nature, Arche, Lofina og mange andre.

I sommeren år 2021 overtog jeg, Mai-Britt Bøgh, Askepot Sko. Jeg vil føre butikken videre i samme navn og ånd, og med de samme brands som Askepot Sko er så kendt for. Vi følger med tidens trends og mode, og derfor vil der løbende komme nye brands ind, som lever op til vores kvalitetsstandarder.

Vi har her i år 2022 fået en ny webshop. Det har betydet at vi hurtigere kan få vores lækre varer lagt op, så vi altid er opdateret med det nyeste. Vi håber at du vil følge med i vores skounivers, hvad enten det bliver på vores Facebook eller Instagram side, i vores fysiske butik eller på vores webshop.

Vi ser frem til at betjene dig og yde en god service. Hvis du har spørgsmål eller er yderligere nysgerrig på vores historie, så tøv endelig ikke med at kontakte os på mail eller telefon. 


De bedste hilsner
Mai-Britt Bøgh
Askepot Sko 

 

Ejer, Mai-Britt Bøgh