Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Askepot sko 

Generelle oplysninger
Askepot Sko
CVR-nr. 42246301
Korsgade 3
5700 Svendborg
info@askepotsko.dk         
Tlf: +45 62221518

 

Betaling
Når du handler hos Askepot Sko kan du betale med Dankort, Visa/dankort, Visa Electron, MasterCard og Maestro.

Vi tager ikke kortgebyrer og alle priser er inkl. 25% moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, prisstigninger og tastefejl.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Fragt
Ordrer fra Askepot Sko fragtes kun til Danmark og alle pakker sendes med fragtfirmaet GLS. Der er en fragtpris pr. ordre på kr. 39,00 hvis købet har en værdi under kr. 399,00. Ved køb over kr. 400,00, er der fri fragt til et GLS udleveringssted. Du har mulighed for at vælge omdeling til privat adresse for kr. 80,00 pr. ordre.

Hvis din ordre bliver gennemført inden kl. 09:00, afleveres den ved fragtfirmaet på den pågældende dag. Herefter tager leveringen 1-3 hverdage med GLS.

 

Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Ønsker du at returnere en vare, benytter du vedlagte returlabel, som sikrer gratis returnering for dig. Pakken pakkes forsvarligt ind, så der ikke sker skade på varen og afleveres i din nærmeste GLS pakkeshop.

Vi henstiller til at du returnerer varen hurtigt muligt, hvis du ikke ønsker at beholde den.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Du har 14 kalenderdage til at sende varen tilbage til os. Der er altid en gratis returnering hos Askepot Sko og derfor er der vedlagt en retur label i din ordre fra GLS, som du påsætter returpakken. Det er dit ansvar, at returpakken sendes forsvarligt.

Købesummen returneres til det kort du har handlet på, når vi modtager pakken i ubrugt stand og i original emballage.

Download returskema (PDF)

 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Varens skal altid sendes retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, vil det medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, undtaget evt. leveringsomkostninger. Beløbet refunderes umiddelbart efter at vi har modtaget varen retur. Dog senest 7 dage efter modtagelsen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.Varen sendes til:
Askepot Sko
Korsgade 3,
5700 Svendborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere varen personligt i butikken i Svendborg på ovenstående adresse.

 

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  Varen sendes til:
Askepot Sko
Korsgade 3,
5700 Svendborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, samt dine kontaktoplysninger.Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@askepotsko.dk. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, som du er tilfreds med, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  Persondatapolitik 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Askepot Sko og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med enkelte andre virksomheder, f.eks. GLS og den pakkeshop, som modtager din pakke. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på https://askepotsko.dk er Mai-Britt Bøgh Jensen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: maibh@live.dk.Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Askepot Sko
Korsgade 3
5700 Svendborg
Tlf: 62 22 1518
E-mail: info@askepotsko.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________    

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________


Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: _________________________________________     

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Med venlig hilsen

Askepot Sko

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.03.2022