Din sandalguide 2022🌸

Er du også i vildende over, hvilke sandaler du skal vælge her til sommer? Du har måske også udfordringer med dine fødder, som så mange af os har. Så er den her guide lige noget for dig. Vi vil hjælpe dig med at besvare nogle af de spørgsmål, du måtte sidde inde med i det her blogindlæg. Vi vil gennemgå en række mærker også hvilke modeller vi har inden for det specifikke mærke ift. fodtyper og pasform. 

Vi har delt mærkerne op her, så du kan komme direkte hen til det afsnit du ønsker at læse om. Husk at vi har mange flere end dem du ser her. God fornøjelse og skriv endelig til os, hvis du ønsker yderligere vejledning. 

Nature - Karen sandal 

Karen blev introduceret i Nature universet sidste sommer, og hvilken entre.

Nature er kendt for at lave rigtig gode såler, med den bedste støtte, komfort og stødabsorbering og Karen er ingen undtagelse. Sandalen har 3 brede remme i lækkert blødt skind, som alle kan reguleres med velcro. Her har du en sandal, som sidder virkelig godt på langt de fleste fødder. De er som en drøm at have på.

Sandalen passer til både den smalle og den brede fod, pga. justeringsmulighederne med velcro og dig med høj vrist kan også sagtens passe sandalen.

Sandalen ligger i år i 4 skønne farver – sort, creme, chestnut og tobacco. Se udvalget her.

Nature Karen sandal

 


Angulus - Kryds sandal

En klassiker fra Angulus, som mange er glade for. Den er ”mellem bred”, men rummer rigtig mange fødder, pga. de brede skindstykker ind over foden, som sikrer at man bliver holdt fast og samtidig ikke trykker på knyster eller andet.

Rågummisålen sikrer god komfort og god stødabsorbering.

Der er kun regulering bag om hælen, hvorfor man gerne skal passe ind i sandalen og ikke have behov for de helt store justeringer. Skindet i krydset giver sig lidt undervejs, så sandalen må gerne sidde lidt stramt ved første prøvning.

Sandalen er størrelsessvarende og passer til både den almindelige fod og den bredere fod.

Sandalerne i glat skind fås i sort og brun, og i crocopræg fås de i farverne mørkebrun, olivengrøn og sort. Se udvalget her.

Angulus kryds sandalerAngulus - Remsandaler

Denne model fra Angulus er en gammel klassiker, som oprindeligt blev lavet som børnesko. I dag er vi så heldige at Angulus også har lavet dem i dame modeller.

Til dig der ønsker af skjule dine fødder, men alligevel sørge for, at de får luft, så læs med her. Sandalen er en forholdsvis lukket sandal, den har lukket hælkappe og er også relativt lukket fortil. Således viser sandalen ikke meget af dine fødder.

Til dig der ønsker at vise fødderne mere, har vi også de klassiske remsandaler med åben hælkappe fra Angulus.

Begge typer sandaler har en helt flad rågummisål, som giver god stødabsorbering. Sandalerne er lidt til den store side, så mange skal ofte have den et nummer mindre end normalt.

De lukket remsandaler fås i lyseblå og sort lak og de åbne remsandaler fås i orange og sort lak og i olivengrønt ruskind. Se udvalget her.

 Angulus remsandalerAngulus - Fodsengsandaler 

Her er der tale om 3 nye modeller fra Angulus. Fælles for dem er, at de alle har den rigtig dejlige fodseng, som rammer foden ind. Foden kommer til at ligge rigtig godt og har svangstøtte. Sandalerne er virkelig dejlige at være i, for langt de fleste og føles meget komfortable.

2 af modellerne har lak overflade og er lukkede foran, mens den sidste er åben både fortil og bagtil.

Fantastisk komfort og en dejligt blød sandal fra Angulus, som alle tre har bred pasform og derfor passer dig med almindelig eller bred fod rigtig godt. Se udvalget her. 

 Angulus fodsengsandalerLofina - Slippers sandal

Den populære slip in sandal fra Lofina er sommerens ”must have”.

Sandalen har 2 brede remme, som begge kan reguleres og sammenholdt med den fine fodseng, som rammer foden ind, sikrer det at foden sidder godt fast i sandalen. Således skal du ikke bruge kræfter på at holde fast i sandalen.

Sandalen er tilpas blød og bygget op med svangstøtte i sålen. Den har en god kraftig sål, som sikrer en god stødabsorbering. Lofina sandalen er en virkelig god sandal til dig, som ønsker en sandal, som er let at hoppe i og kan bruges til såvel kjole, shorts og bukser.

Sandalen fås i nedenstående 4 skønne farver. Se udvalget her.

 Lofina slippersLofina - kilehæl sandaler

De skønne sandaler med kilehæl fra Lofina fås i to højder. Fælles for dem er, at sålerne er bygget op i kork, som giver en virkelig god stødabsorbering.

Den højeste model har en anelse plateau og er derfor ikke så høj, som den kan syne. Den er utrolig god at gå i og vælger du den høje mærker du derfor ikke, at du har ”høje hæle” på. Den høje model er smallere, hvorfor den passer bedst til en smal samt almindelig brede fod.

Den flade model er bredere end den høje og passer derfor rigtig godt til den brede og almindelig fod. Begge modeller kan justeres med spænder.

En virkelig dejlig sandal, som er yderst klædelig til såvel dagligdags brug, som til lidt mere festlige lejligheder.

Sandalerne med lav kilehæl fås i brun, gul og sort og med høj kilehæl fås de i farverne olivengrøn, mørkegrå og i en lyse brun. Se udvalget her.

 Lofina kilehæl sandalerPedro Garcia - sandal

Selv om den ikke syner af meget med sine to tynde remme, så får du her en sandal, som sidder virkelig godt på foden, da sålen er bygget rigtig godt op og de to remme støtter væsentligt mere end man lige skulle tro. På de to remme sidder der ægte Swarovski sten.

En super smuk sandal, som gør sig virkelig godt til festlige lejligheder – og er et godt alternativ, hvis du ikke ønsker at iføre dig de høje hæle til festkjolen. De er også bare gode til at pifte et par jeans op.

Sandalen passer til dig, som har en almindelig til let bred fod. Har du meget lav vrist, kan den være svær at holde på. Se udvalget her.

 Pedro Garcia sandalerBrador sandal

Brador er et italiensk brand, som udelukkende laver sandaler. Her får du en håndsyet sko med rigtig god pasform.

Den røde sandal er en ”slip in” som er bygget op i sålen med svangstøtte og fodseng. Den er skøn at være i og kan reguleres på den inderste skindrem og kan dermed sidde godt på foden. Sandalen har forholdsvis bred pasform og passer både til den smalle og den lidt bredere fod.  Sandalen har en god gummibelagt sål, som giver stødabsorbering.

Den fine sorte sandal fra Brador er ligeledes en slip ind. Den har ingen reguleres muligheder og kan derfor give problemer, hvis du har en meget lav vrist. Du vil få svært ved at holde den på. Pasformen er smal og sandalen passer til en smal til normal fod. Ved en bred fod er der ikke så god plads.

Sandalen er helt flad og egner sig dermed ikke til de lange gåture, men er mere til pænt brug. Sandalen har skindsål. Se udvalget her. 

Brador sandaler

 

 

Jeg håber at det hjalp dig lidt på vej mht. valget af din nye sommersandal. 

De bedste hilsner 
Mai-Britt Bøgh
Askepot Sko