Fri fragt og gratis retur på alle varer
14 dages returret på alle varer
Ring 62 22 15 18 for kundeservice

Betingelser

Handelsbetingelser hos Askepot sko.
 
Afgivelse af ordre
Når du har sendt en bestilling til os, vil du automatisk få en e-mail retur med oplysninger om hvilke produkter, du har bestilt samt antal og leveringstid. Denne mail er blot en bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Derefter behandler vi din ordre.
 
Betaling
Når du handler hos Askepot sko har du mulighed for at betale med følgende betalingskort:

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express

Vi hæver først pengene på dit kort, når dine varer afsendes fra vores lager.
 
Faktura
Når du handler hos Askepot sko modtager du efterfølgende en e-mail, hvor der står, hvad du har bestilt samt dine personoplysninger og leveringsadresse. Når din ordre er ekspederet og afsendt, vil du modtage en faktura/købsbevis pr. mail.
Det er ikke muligt at se denne faktura på vores webshop, men du kan altid få en kopi tilsendt ved at henvende dig pr. telefon eller pr. mail.
 
Priser
Alle priser hos Askepot sko er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Der tages forbehold for afgiftsændringer, prisstigninger og tastefejl.
 
Annullering af ordre
Du kan annullere en ikke afsendt ordre ved at tage kontakt til os pr. mail eller pr. telefon. Oplys dit ordrenummer, så vi hurtigt kan finde din ordre. Ordren er annulleret når du modtager en mail med en bekræftelse på dette.
 
Returret
Hos Askepot sko kan du altid fortryde dit køb, når blot varen er i original emballage og ikke har været i brug. Ønsker du at returnere varen, skal dette ske indenfor 14 dage fra købsdato. Ønsker du at returnere varen, skal du udfylde returskema, som er vedlagt ordren. Vedlagt ordren er ligeledes GLS returlabel, som skal påsættes på returpakken. Det er dit ansvar, at returpakken sendes forsvarligt. Købesummen returneres til det kort du har handlet på, når vi modtager pakken retur i ubrugt stand og original emballage. 

Download returskema (PDF)

Reklamationsret
Askepot sko yder reklamationsret i forhold til gældende lovgivning, og det betyder at du har 24 måneders reklamationsret fra købsdato. Ring eller mail til os angående reklamationen og husk altid at gemme din faktura og oplys fakturanummer ved din henvendelse.

Konkurrencebetingelser

Deltager du i en af vores konkurrencer, skal du udfylde korrekt information, så vi kan kontakte dig angående præmier. Askepot sko forbeholder sig retten til at afvise/slette indhold og billeder, der er upassende. Hvis vi har  mistanke om snyd forbeholder vi (Askepot sko) sig retten at fjerne deltagere uden varsel. Askepot sko forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt for konkurrencen. 

Askepot sko er uden ansvar for eventuelle forkeret udleverede præmier som følge af snyd. Askepot sko påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. Ansatte hos Askepot sko og deres husstand må ikke deltage i konkurrencer oprettet af Askepot sko. Askepot sko forbeholder sig ret til at bruge alle de uploadede fotos i markedsføringsmæssig sammenhæng. 

Til den heldige vinder 

Når vi tilfældigt har trukket en vinder af vores konkurrencer, får han/hun direkte besked på mail eller telefon. Ved at deltage i konkurrencer accepterer du, at dit navn og billede kan blive offentliggjort. Vinderen modtager  præmiem i løbet af 5-10 hverdage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Konkurrencer er ikke sponseret eller administreret af Facebook eller Instagram. Svarer vinderen ikke indenfor 7 hverdage, udpeges der automatisk en ny vinder.  

Venlig hilsen
Askepot sko