Fri fragt på alle varer
14 dages returret på alle varer
Ring 66 17 70 18 for kundeservice

Betingelser

Handelsbetingelser hos Askepot sko.
 
Afgivelse af ordre
Når du har sendt en bestilling til os, vil du automatisk få en e-mail retur med oplysninger om hvilke produkter, du har bestilt samt antal og leveringstid. Denne mail er blot en bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Derefter behandler vi din ordre.
 
Betaling
Når du handler hos Askepot sko har du mulighed for at betale med følgende betalingskort:

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express

Vi hæver først pengene på dit kort, når dine varer afsendes fra vores lager.
 
Faktura
Når du handler hos Askepot sko modtager du efterfølgende en e-mail, hvor der står, hvad du har bestilt samt dine personoplysninger og leveringsadresse. Når din ordre er ekspederet og afsendt, vil du modtage en faktura/købsbevis pr. mail.
Det er ikke muligt at se denne faktura på vores webshop, men du kan altid få en kopi tilsendt ved at henvende dig pr. telefon eller pr. mail.
 
Priser
Alle priser hos Askepot sko er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Der tages forbehold for afgiftsændringer, prisstigninger og tastefejl.
 
Annullering af ordre
Du kan annullere en ikke afsendt ordre ved at tage kontakt til os pr. mail eller pr. telefon. Oplys dit ordrenummer, så vi hurtigt kan finde din ordre. Ordren er annulleret når du modtager en mail med en bekræftelse på dette.
 
Returret
Hos Askepot sko kan du altid fortryde dit køb, når blot varen er i original emballage og ikke har været i brug. Du skal returnere varen inden 14 dage fra købsdato. Hent og udfyld vores returskema herunder, så betaler vi købesummen tilbage ved en overførsel til din bank, når vi har modtaget og godkendt varen. Omkostninger i forbindelse med returnering afholdes af dig som køber.

Download returskema (PDF)

Reklamationsret
Askepot sko yder reklamationsret i forhold til gældende lovgivning, og det betyder at du har 24 måneders reklamationsret fra købsdato. Ring eller mail til os angående reklamationen og husk altid at gemme din faktura og oplys fakturanummer ved din henvendelse.


Venlig hilsen
Askepot sko